• 1

MALERARBEJDE FOR ERHVERV

A.T. MALERSERVICE ER DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER

Når du vælger A.T. Malerservice som samarbejdspartner, sikrer du din virksomhed et flot og holdbart resultat, der holder i mange år.

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget og i at løse maleropgaver for erhvervskunder, så din virksomhed er derfor i trygge hænder hos os. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kompetencerne rækker langt, hvilket betyder, at vi kan imødekomme de fleste forespørgelser. Sammen kan vi finde en løsning, der passer dig og din virksomhed bedst.

A.T. Malerservice er et fleksibelt og alsidigt malerfirma, og vi har stort fokus på at vores kunder er tilfredse. Ved malerarbejdet dækkes der grundigt af, arbejdet udføres med fokus på kvalitet samt jeres ønsker, og derefter rydder vi selvfølgelig pænt op efter os.

Med os som samarbejdspartner, er din virksomhed sikret en selvstændig samarbejdspartner, der kan tage penslen i egen hånd, og løse opgaven til den aftalte tid og budget.

VI TILBYDER BL.A. AT UDFØRE NEDENSTÅENDE MALEROPGAVER FOR ERHVERV

  • Forretninger
  • Kontorer
  • Institutioner
  • Lejeboliger
  • Andels-/ejerboligforeninger

VI HAR LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED

Vi gør alt, vi kan for at finde den absolut bedste løsning til din virksomhed. Dette gør vi ved at forventningsafstemme inden arbejdet startes og afklare arbejdets omfang samt eventuelle detaljer.

Skulle I have særlige ønsker eller andet, vil vi selvfølgelig gøre vores bedste for at leve op til disse. Vi har mange års erfaring i malerfaget og kompetencerne rækker langt – derfor kan vi tilbyde lidt af hvert og med høj sandsynlighed imødekomme dine ønsker til malerarbejdet i din virksomhed.

Gennem tiden har A.T. Malerservice udført store som små maleropgaver for alt fra skoler, institutioner, foreninger, plejecentre, boligselskaber til en enkelt kirke.

Når vi udfører arbejdet har vi fokus på, at områderne der arbejdes på, er så funktionsdygtige som muligt i den periode, der arbejdes på maleropgaven. Vi ønsker at genere mindst muligt. I den udstrækning det nu kan lade sig gøre.

A.T. Malerservice har i forbindelse med vores erhvervskunder særligt fokus på fleksibilitet i udførelsen af arbejdet. Som en særlig service for vores erhvervskunder kan vi tilbyde at udføre arbejdet i eventuelle ferieperioder, om aftenen eller i weekender, hvis dette bliver nødvendigt.

VIL DU HAVE ET TILBUD?

Har du overtaget en ny virksomhed, eller trænger dine lokaler til en opfriskning? Vi har den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med din maleropgave. Kontakt os allerede i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.

FINALISTER TIL ÅRETS HÅNDVÆRKER

AT MALERSERVICE