​Om A.T. Malerservice

Hvem er vi?​

Troværdig, seriøst og kvalitetsbevidst

A.T. Malerservice er et mindre malerfirma, der har eksisteret siden 2002. Vi er beliggende i Hvidovre, men opererer i store dele af København. Vi lægger stor vægt på, at både faste og nye kunder opfatter virksomheden som et seriøst og kompetent malerfirma. Derfor overholder vi altid de aftaler vi indgår med vores kunder – for os er det nemlig vigtigt at kunne stole på hinanden, og at der er en gensidig respekt. Vi sørger selvfølgelig også altid for, at arbejdet udføres på kvalitetsbevidst vis, og at det er et solidt stykke håndværk du som kunde får leveret.

Garanteret kvalitetsarbejde

A.T. Malerservice er din garanti for et gennemført malerarbejde, med sans for detaljen og økonomien, sørger vi for at du er tilfreds med resultatet. Desuden er vi med i branche- og arbejdsgiverforeningen Danske Malermestres Garantiordning. Det er en god garanti for, at det arbejde vi udfører er korrekt og veludført, og ikke mindst lever op til en høj standard. Vi har erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaverne inden for malerfaget. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Ønsker du at vide mere? Eller har du brug for vejledning til dit forestående malerprojekt?

Lige meget hvad, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Som dit erfarne malerfirma, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at tage en snak med dig, om hvad vi kan gøre for dig.

Vores kunder anbefaler os

A.T. Malerservice er dit troværdige, seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma, der kan udføre de fleste opgaver inden for malerfaget. De fleste af vores nye kunder får vi gennem anbefalinger fra de nuværende, og det er et direkte positivt udtryk for, at firmaets kunder er tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Kundetilfredshed er et mål, som vi altid sætter i top. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet – ej heller serviceniveauet. 

Herudover er vi med i garantiordningen Danske Malermestre, hvilket forpligter til at yde det bedste og levere et professionelt stykke håndværk.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 57 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer i hverdagene.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bruge en dygtig malermester? Kontakt os og indhent et tilbud

Har du en opgave for en dygtig og erfaren malermester, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi maler stort som småt.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

A.T. Malerservice

Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 60 17 49

E-mail: info@at-malerservice.dk