Malerarbejde for private

Vores ydelser

Har du brug for hjælp med malerarbejdet?

Står du overfor et uoverskueligt malerprojekt i boligen – måske en større renovation eller istandsættelse? Eller skal du blot have malet et eller to rum, men mangler tiden til det? Vi ved, at det kan være svært at finde overskuddet og ikke mindst tiden til malerarbejdet. Lad derfor vores malerfirma A.T. Malerservice klare arbejdet for dig. Tøv ikke med at give os et kald allerede i dag for at få enten vejledning eller et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Hos A.T. Malerservice gør vi alt, vi kan for at tilrettelægge malerarbejdet, så det bedst muligt passer ind i din hverdag. Vores fleksibilitet gør, at vi kan udføre arbejdet, så det generer dig mindst muligt. Vi udfører næsten alle typer af indvendigt malerarbejde, og har solid erfaring med at løse opgaver for privatkunder. Vi gør altid vores bedste for at leve op til dine forventninger og er derfor lydhøre overfor netop dine ønsker. A.T. Malerservice tager sig af renovering og nyistandsættelse af mange boliger og lejligheder hvert år. Vi har specielt stor erfaring med flyttelejligheder, hvor vi istandsætter lejligheden, således at både fraflytter og indflytter bliver tilfredse med resultatet. Alt bliver sat i stand, som kun en fagmand kan, så lejligheden igen fremstår flot og præsentabel. Resultatet er altid af høj kvalitet, og vores kunder kan derfor glæde sig over det i mange år frem.

Vi tilbyder bl.a at udføre følgende former for indvendigt malerarbejde

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk (paneler, døre, vinduer, karme m.m.)
  • Fuldspartling og opsætning af filt
  • Rådgivning i farvevalg

Ekstraordinær service og kvalitet

Trofaste og tilfredse kunder kommer ikke af sig selv, men snarere af hårdt arbejde af høj kvalitet og ekstraordinær service. Vi sætter en ære i at levere et flot resultat, hver gang vi maler for vores kunder – vi er trods alt til for at hjælpe dig. Af netop denne grund gør vi altid lidt ekstra for at give dig en god oplevelse og et flot resultat. Vi er lydhøre over for dine ønsker, og forsøger så vidt muligt at leve op til dem og dine forventninger til det forestående arbejde. En god dialog og gensidig forventningsafstemning er derfor grundlaget for vores arbejde.

Vi går et ekstra skridt for dig

Hvis stuen eksempelvis skal males, og vi kan se, at radiatorrørene skæmmer det øvrige arbejde. Så maler vi dem gerne – selvfølgelig med din accept og for at skabe et flot helhedsindtryk. Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen, og dem kan vi som fagmænd hurtigt spotte og forbedre. Skulle du ønske, vi maler med en særlig maling eller specifikke produkter, eventuelt miljømærket maling, så er det ikke noget problem. Så længe produktet ikke går på kompromis med vores faglige standard, er vi imødekommende over for sådanne forespørgelser.

Vil du vide mere?

Hvis du vil have yderligere information om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Skulle du ønske at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave, eller blot vejledning, så står vi også klar til det.

Vores kunder anbefaler os

A.T. Malerservice er dit troværdige, seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma, der kan udføre de fleste opgaver inden for malerfaget. De fleste af vores nye kunder får vi gennem anbefalinger fra de nuværende, og det er et direkte positivt udtryk for, at firmaets kunder er tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Kundetilfredshed er et mål, som vi altid sætter i top. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet – ej heller serviceniveauet. 

Herudover er vi med i garantiordningen Danske Malermestre, hvilket forpligter til at yde det bedste og levere et professionelt stykke håndværk.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 57 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer i hverdagene.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bruge en dygtig malermester? Kontakt os og indhent et tilbud

Har du en opgave for en dygtig og erfaren malermester, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi maler stort som småt.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

A.T. Malerservice

Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 60 17 49

E-mail: info@at-malerservice.dk