Vedligeholdelse

Vores ydelser​

Brug for hjælp til vedligeholdelsen?

A.T. Malerservice hjælper både private og erhvervskunder med vedligeholdelse ift. malerarbejde.

Vi hjælper dig gerne med den indvendige vedligeholdelse som omfatter maling af lofter og træværk, tapetsering eller maling af vægge. Efter mange år i malerfaget, har vi stor erfaring med stå for vedligeholdelsen af vores faste som nyere kunders boliger og diverse arbejdspladser. Vores arbejde udføres altid med fokus på solidt håndværk, der holder i lang tid. Selvom malerarbejdet er udført af professionelle fagfolk og der kun bruges kvalitetsmaling, vil almen slitage betyde, at der altid vil være brug for løbende vedligeholdelse. Ved at vedligeholde løbende undgår man at malerarbejdet vokser til en stor udgift i sidste ende. Ved få udført vedligeholdelsesopgaverne løbende kan man mindske udgifterne markant. Herudover sikrer du, at din bolig eller virksomhedens kontorer altid ser pæne og præsentable ud. Vælger du at overlade vedligeholdelsesopgaverne til A.T. Malerservice, er du sikret et godt og professionelt resultat – hver gang!

​Har din boligforening en vedligeholdelseskonto?

I de fleste boligforeninger findes en vedligeholdelseskonto, som kan benyttes til hel eller delvis betaling af malerarbejdet. Vi fakturerer til vedligeholdelseskontoen og får godkendt vores arbejde i administrationen – alt sammen uden besvær for dig som beboer.

Vi klarer alt vedligeholdelsesarbejde

A.T. Malerservice klarer al vedligeholdelsesarbejdet for dig, så du slipper for al besværet. Vælger du at lade A.T. Malerservice klare vedligeholdelsesarbejdet, er du sikret et flot og præsentabelt resultat, der holder i lang tid. Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og du er derfor sikret et holdbart og professionelt stykke håndværk, hvis du overlader arbejdet til os. Skal der eksempelvis males eller tapetseres, er det vigtigt at væggene er rengjorte. Ligeledes er det vigtigt, at eventuelle ujævnheder og huller slibes og spartles til.

Vi tilbyder nedenstående former for vedligeholdelsesarbejde:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk (paneler, døre, vinduer, karme m.m.)
  • Spartling og opsætning af filt
  • Rådgivning i valg af farver og produkter

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig efter at vide mere, om hvad vi kan tilbyde dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kunder anbefaler os

A.T. Malerservice er dit troværdige, seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma, der kan udføre de fleste opgaver inden for malerfaget. De fleste af vores nye kunder får vi gennem anbefalinger fra de nuværende, og det er et direkte positivt udtryk for, at firmaets kunder er tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Kundetilfredshed er et mål, som vi altid sætter i top. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet – ej heller serviceniveauet. 

Herudover er vi med i garantiordningen Danske Malermestre, hvilket forpligter til at yde det bedste og levere et professionelt stykke håndværk.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 57 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer i hverdagene.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bruge en dygtig malermester? Kontakt os og indhent et tilbud

Har du en opgave for en dygtig og erfaren malermester, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi maler stort som småt.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

A.T. Malerservice

Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 60 17 49

E-mail: info@at-malerservice.dk