• 1

OM A.T. MALERSERVICE

TROVÆRDIG, SERIØS OG KVALITETSBEVIDST

A.T. Malerservice er et mindre malerfirma, der har eksisteret siden 2002. Vi er beliggende i Hvidovre, men opererer i store dele af København.

Vi lægger stor vægt på, at både faste og nye kunder opfatter virksomheden som et seriøst og kompetent malerfirma. Derfor overholder vi altid de aftaler vi indgår med vores kunder – for os er det nemlig vigtigt at kunne stole på hinanden, og at der er en gensidig respekt.

Vi sørger selvfølgelig også altid for, at arbejdet udføres på kvalitetsbevidst vis, og at det er et solidt stykke håndværk du som kunde får leveret.

GARANTERET KVALITETSARBEJDE

A.T. Malerservice er din garanti for et gennemført malerarbejde, med sans for detaljen og økonomien, sørger vi for at du er tilfreds med resultatet.

Desuden er vi med i branche- og arbejdsgiverforeningen Danske Malermestres Garantiordning. Det er en god garanti for, at det arbejde vi udfører er korrekt og veludført, og ikke mindst lever op til en høj standard.

Vi har erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaverne inden for malerfaget. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille.

VI HAR KOMPETENCER INDEN FOR BL.A.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Ønsker du at vide mere? Eller har du brug for vejledning til dit forestående malerprojekt?

Lige meget hvad, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Som dit erfarne malerfirma, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at tage en snak med dig, om hvad vi kan gøre for dig.

FINALISTER TIL ÅRETS HÅNDVÆRKER

AT MALERSERVICE