Opsætning af tapet

Vores ydelser​

Skab en unik stemning med tapeter​

​Kunne du tænke dig at få opsat tapet på en eller flere vægge i din bolig eller i dine virksomhedslokaler? Men har du brug for professionel hjælp, så du kan være sikker på at få et flot og tilfredsstillende resultat? Så kan vi hos A.T. Malerservice hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for opsætning af tapet, som vi både udfører for kunder i Hvidovre, Greve, Brøndby og omegn samt i København. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder med professionel tapetsering, ligesom vi også udfører tapetopsætning på skoler, i foreninger og i institutioner.

Tapetsering kræver stor erfaring - og det har vi

Tapet er et rigtigt godt og ikke mindst meget populært alternativ til maling. Med tapeter kan du skabe en helt særlig stemning i det pågældende rum, som du ikke kan få på samme måde ved at male væggene i en bestemt farve.

Til gengæld stiller opsætning af tapet også store krav til arbejdets udførelse, fordi det vil være meget synligt, hvis tapetbanerne ikke er sat korrekt op. Det kræver stor erfaring og ikke mindst præcision at opsætte tapet, og det gælder både på almindelige vægge, men også på skråvægge og i hjørner. Derfor kan det godt betale sig at lade et professionelt malerfirma stå for arbejdet, hvis du gerne vil have et smukt resultat.

Kontakt os og få en pris på professionel opsætning af tapet

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af tapet i din lejlighed, dit hus, dine kontorlokaler eller på din skole, så er vi hos A.T. Malerservice et oplagt valg. Vi har stor erfaring inden for tapetsering, og vi udfører arbejdet med stor præcision, så du får et flot resultat. Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

Vores kunder anbefaler os

A.T. Malerservice er dit troværdige, seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma, der kan udføre de fleste opgaver inden for malerfaget. De fleste af vores nye kunder får vi gennem anbefalinger fra de nuværende, og det er et direkte positivt udtryk for, at firmaets kunder er tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Kundetilfredshed er et mål, som vi altid sætter i top. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet – ej heller serviceniveauet. 

Herudover er vi med i garantiordningen Danske Malermestre, hvilket forpligter til at yde det bedste og levere et professionelt stykke håndværk.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 57 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer i hverdagene.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bruge en dygtig malermester? Kontakt os og indhent et tilbud

Har du en opgave for en dygtig og erfaren malermester, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi maler stort som småt.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

A.T. Malerservice

Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 60 17 49

E-mail: info@at-malerservice.dk