​Garantiordningen

Danske Malermestre​

Det forpligter at yde kvalitet

Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Danske Malermestres garantiordning. Denne garantiordning har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde af høj kvalitet.

Lever vores malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til dine forventninger, har du derved mulighed for at indbringe sagen for Danske Malermestres Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns- og skønsmand, der vurderer det udførte arbejde. Får du medhold i din klage, vil fejlene blive udbedret uden ekstra omkostninger for dig.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre. Men skulle uheldet være ude, giver Garantiordningen dig vished om, at problemerne altid bliver løst.

Denne ordning forpligter os og de andre medlemmer til at yde vores bedste og levere kvalitetsarbejde. Vi lever af tilfredse kunder, så disse standarder er en selvfølgelighed for A.T. Malerservice og vores arbejde.

Vores kunder anbefaler os

A.T. Malerservice er dit troværdige, seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma, der kan udføre de fleste opgaver inden for malerfaget. De fleste af vores nye kunder får vi gennem anbefalinger fra de nuværende, og det er et direkte positivt udtryk for, at firmaets kunder er tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Kundetilfredshed er et mål, som vi altid sætter i top. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet – ej heller serviceniveauet. 

Herudover er vi med i garantiordningen Danske Malermestre, hvilket forpligter til at yde det bedste og levere et professionelt stykke håndværk.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 57 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer i hverdagene.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du bruge en dygtig malermester? Kontakt os og indhent et tilbud

Har du en opgave for en dygtig og erfaren malermester, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud. Vi maler stort som småt.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

A.T. Malerservice

Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 60 17 49

E-mail: info@at-malerservice.dk